Stoppet toilet i Aabenraa

Hvis dit toilet er stoppet til, kan det skyldes, at der er dannet en prop i kloakrørene. Det kan være en stor klump af toiletpapir, som lige skal opløses af vand, og så virker dit toilet igen. Det kan også være et mere alvorligt problem, som kræver professionel hjælp. Sker det jævnligt, at dit toilet stopper til, kan det være en god idé at kontakte en autoriseret kloakmester for at finde en varig løsning på problemet.

Er dit problem ikke akut, kan du eventuelt prøve at indhente 3 tilbud hos 3Byggetilbud.dk, som vi reklamerer for.

Få 3 uforpligtende tilbud


 • P.C. Smede
  Snorhavevej 18, Stollig
  6200 Aabenraa

  Telefon: 40 30 83 73

 • Murermester Hartmut Hilgers Eftf. ApS
  Haderslevvej 37
  6200 Aabenraa

  Telefon: 74 63 04 32

 • Extra Byg
  Røllum Skovvej 20
  6200 Aabenraa

  Telefon: 21 28 28 34

 • Mathias Hendes Eftf. Aabenraa af 2000 ApS
  Søstvej 21
  6200 Aabenraa

  Telefon: 74 62 37 60

Måske kan du selv løse problemet med et stoppet toilet

Inden du griber telefonen for at ringe til en autoriseret kloakmester, er der et par ting, som du skal kan gøre for at forsøge at få dit toilet til at fungere igen. Måske kan du ikke trække ud, fordi der er dannet en prop i rørene. Det kan være toiletpapir, der har samlet sig i en stor klump, hvis du har brugt meget på én gang, inden du trækker ud i toilettet. Mange af os har skiftet toilettet ud til et nyt vandbesparende toilet, og der kan nemt opstå propper i rørene, når vi ikke bruger nok vand til at skylle ud med.

I første omgang kan du derfor prøve at vente et kvarters tid for at se, om vandet lige så stille og roligt begynder at synke igen af sig selv, når toiletpapiret bliver opløst af vandet. Derefter kan du prøve at skylle ud igen for at se, om toilettet virker ordentligt igen.

Hjælper det ikke blot at vente, kan du måske løse problemet på en lidt alternativ måde. Start med at hælde en ordentlig sjat opvaskemiddel i toilettet. Det kan hjælpe til at smøre afløbet, så hvad der nu end har sat sig fast, lettere kommer fri igen. Hæld derefter en stor spand i toilettet men pas på, at det ikke løber over kanten af toiletkummen. Derefter skal du igen væbne dig med tålmodighed og vente et kvarters tid, inden du gør mere. Opvaskemidlet falder til bunden og skal have tid til at virke. Vandet skulle gerne synke i toilettet. Gør det det, kan du prøve at skylle efter med en stor spand varmt vand, som du hælder hurtigt ned i toilettet.

Virker denne metode heller ikke, må du i gang med svupperen. Placer svupperen i bunden af toilettet, så den lukker til for afløbet. Pres svupperen ned, så sugekoppen bliver tømt for luft og der dannes undertryk. Pump derefter svupperen op og ned nogle gange. Prøv eventuelt flere gange, hvis det er nødvendigt. Forhåbentligt kan det få proppen til at løsne sig, så dit toilet ikke længere er stoppet til.

En kloakmester i Aabenraa kan hjælpe dig, hvis dit toilet er stoppet til

Hjælper det heller ikke, bør du overveje at ringe efter professionel hjælp. I mange tilfælde skal du have fat i en autoriseret kloakmester. Han kan vurdere årsagen til problemet og finde en løsning. Måske er det nødvendigt at lave en tv-inspektion, så han kan se, hvordan det står til nede i kloakrørene. Det kan være, at han vurderer, at det er nødvendigt med en gang slamsugning først, så man kan se kloakken ordentligt under en tv-inspektion. Den kan afsløre, hvad der er galt med din kloak. Der kan fx være rødder fra træer, som blokerer kloakken. Det kan man løse ved hjælp af rodskæring. Det kan også være, at det er på tide med en kloakrenovering, hvis din kloak er af ældre dato.

Tips til at ungå et stoppet toilet

Mange af os er blevet gode til at spare på vandet. Vi har måske skiftet toilettet ud til et lavtskyllende toilet og bruger altid det mindste skyl, når vi trækker ud. Desværre er den mængde vand ikke altid nok til at skylle papiret ud, så det kan samle sig i en klump og spærre kloakken. Det kan især være et problem, hvis der ikke er hældning nok på kloakrørene ud til hovedkloakken. Derfor bør du også altid undgå at skylle andre ting som fx rullerne fra toiletpapir, hygiejnebind, bleer og lignende ud i toilettet. Ellers kan der være risiko for, at din kloak stopper til.

Få et godt tilbud fra en autoriseret kloakmester i Aabenraa

Der kan være mange årsager til, at en kloak er blokeret. I slemme tilfælde kan den bedste løsning være en kloakrenovering. Det behøver ikke nødvendigvis at være dyrt, da man har udviklet metoder som fx strømpeforing, der er en opgravningsfri kloakrenovering.

Vil du gerne vide, hvad det kommer til at koste at få udbedret problemerne, kan du prøve at indhente tre tilbud på nettet. Det er en nem måde at finde tre fagfolk, som har tid til at hjælpe dig.

Har du andre ting, som kræver hjælp fra en dygtig fagmand, kan du også indhente tilbud til det. Du kan få et tilbud på alt lige fra havearbejde udført af en billig gartner til en seng fremstillet af en dygtig snedker lige efter dine ønsker.

Er dit problem med toilettet for presserende, huser Aabenraa og omegn heldigvis flere autoriserede kloakmestre, som du kan ringe til, hvis den er gal med dit toilet.